• Webinár – Rodinný dom Velux

          • V dňoch 18.2.2022 a 21.2.2022 sa v našej škole konali webináre organizované spoločnosťou Velux. Predstavenie ich výrobkov, strešné okná, svetlíky a svetlovody, so zameraním na kvalitné osvetlenie interiérového priestoru prírodným svetlom spolu so systémom pre výmenu vzduchu v miestnosti pomôže žiakom pri navrhovaní rodinných domov súčasnosti. Dôraz na kvalitu osvetlenia a čerstvý vzduch je základným pilierom kvalitného života v interiéri.

            V skratke bola predstavená montáž strešných okien spoločnosti Velux priamo do strešného plášťa.

            V konečnej časti bol predstavený program Daylight Visualizer, ktorý dokáže nasimulovať presvetlenie interiéru a tak nám pomôcť pri správnom navrhnutí a rozmiestnení presvetľovacích prvkov.

            Navyše všetci žiaci máju možnosť zapojiť sa do súťaže od spoločnosti Velux – Rodinný dom a to navrhnutím svojho vysnívaného rodinného domu za použitia ich výrobkov pre preslnenie a osvetlenie interiéru.

            Ďakujeme!

          • !! VÝZVA – DARUJ KRV !!

          • Milí študenti a zamestnanci školy, obraciame sa na Vás s prosbou o darovanie krvi pre vášho spolužiaka, kamaráta, študenta, ktorý ju v týchto chvíľach nesmierne potrebuje.

            Ide o krv B rh negatív.

            Odber krvi sa dá vykonať v Národnej transfúznej stanici v Martine.

            Pri odbere treba nahlásiť :

            meno: Pavol Genzor

            nemocnica: Detské kardiocentrum Bratislava

             

            Pavol a jeho rodina Vám budú nesmierne vďační.